e-Kaupan toteutus

Toteutamme asiakkaillemme e-kauppoja heidän valitsemiensa tuotetyyppien myyntiin. E-kaupan toteutus edellyttää aina, että yrityksellä on käytössään TravelNet-varausjärjestelmä.

E-kauppa on asiakkaan näkymä matkailyrityksen tai keskusvaraamon varausjärjestelmään. Online-myynnissä asiakas hoitaa itse varauksen tekemisen ja sen maksamisen (tai laskuttamisen). Asiakas saa sähköpostiinsa varausvahvistuksen ja kuitin (tai laskun). Myyjälle asiakkaan tekemästä online-varauksesta tulee aina ilmoitus sähköpostilla. Asiakkaan tekemä online-varaus näkyy yrityksen varausjärjestelmän kalenterissa samoin kuin yrityksen itsensä tekemät varaukset. Varauksen tekijänä on online ja varauksessa näkyvät kaikki asiakkan yhteystiedot. Kaikki laskutus- ja maksutiedot menevät suoraan varausjärjestelmän myyntireskontraan. Online-varauksen kautta tulevia varauksia ei tarvitse käsitellä mitenkään varausjärjestelmässä.

E-kaupan toteutuksen jälkeen yritykselle tulee varausjärjestelmään työkalut e-kaupan hallintaan. Hallintatyökaluilla yritys pystyy lisäämään ja poistamaan tuotteita e-kaupasta sekä muokkaamaan e-kauppasivuston tekstejä ja hakuehtoja.