Login-online

Online-myyntisivuston toiminnallisuutta voidaan laajenta Login -online toiminnolla.

Login-online –laajennusosio tarjoaa suoran yhteistyön kansainvälisten matkanjärjestäjien, sopimusyritysten ja jälleenmyyjien (esim. matkatoimistot) kanssa.  Login-toiminnon avulla yritys voi antaa matkanjärjestäjälle ja sopimusyrityksille käyttäjätunnuksen omaan online-myyntisivustoonsa. Tätä käyttäjätunnusta käyttäen matkanjärjestäjä tai sopimusyritys voi tehdä varauksensa yrityksen tuotteisiin sopimuksen mukaisin hinnoin. 

Login -online käyttäjälle tuotetarjonta voi olla erilainen kuin kuluttajille. Käyttäjä ei joudu maksamaan varausta suoraan, vaan siitä muodostetaan lasku. Login -online käyttäjien tekemät varaukset laskutetaan käyttäjäkohtaisesti määritellyllä tavalla. Käyttäjille on mahdollista sallia alustavien varausten teko määritellyn ajanjakson päähän tehtävien varausten osalta. Käyttäjällä on käytössään työkalut tekemiensä varaustensa hallintaan. Käyttäjä saa tekemästään varauksesta vahvistuksen ja voucherin asiakkaalleen.

Login-online –laajennusosio toteutetaan yrityksen kuluttajille suunnattuun online –myyntisivustoon. Login-online –laajennusosio sisältää sopimushintojen hallintaosion ja Login -online käyttäjänhallinnan.