Varausten hallinta

Varausten hallinnassa näet varattavien tuotteiden saatavuuden kalenterinäkymästä. Varauksen teet suoraan kalenteriin sekä vuorokausivarattavien että tuntivarattavien tuotteiden osalta. Myös välinevuokraus sekä tapahtumien ja risteilyjen lipunmyynti tapahtuu kalenterinäkymällä. Järjestelmä tarjoaa suoraan varaukselle hinnan tuotteelle viedyn hintarakenteen pohjalta.   

Saman tyyppisiä tuotteita (esim. hotellihuoneita) voidaan varausjärjestelmässä varata sekä yksittäisinä tuotteina että kapasiteettituotteina (molempien varaus tapahtuu kalenterinäkymästä). Varauksen siirtäminen toiseen kohteeseen onnistuu helposti hiirellä suoraan kalenterissa. Samoin kohteiden vikailmoitukset voidaan käsitellä helposti kalenterinäkymässä.

Asiakkaalle syntyy varauksesta kori, johon kootaan kaikki asiakkaan haluamat tuotteet. Korinäkymässä näet suoraan tuotteen lisäpalveluvalikoiman, josta lisäpalvelut on helppo noukkia koriin. Korinäkymässä voidaan muuttaa tuotteiden ja lisäpalveluiden hintaa ja antaa haluttessa alennusta. Varausjärjestelmä tiliöi myynnin automaattisesti jo varausta tehtäessä. Myynti toimitetaan kirjanpitoon kuukausittain joko kirjanpitoraporteilla tai sähköistä rajapintaa käyttäen.  

Korista tehdään helposti asiakkaalle varausvahvistus ja lasku, jotka voidaan lähettää sähköpostilla suoraan varausjärjestelmästä asiakkaalle.

Varausten hallinta käsittää myös vastaanoton toiminnot. Vastaanotossa nähdään saapuvat asiakkaat ja lähtevät asiakkaat. Vastaanotto-osiossa  asiakas merkitään saapuneksi ja lähteneeksi. Samoin sieltä tulostetaan siivous- ja huolintalistat.