Verkkokauppa

TravelNet-verkkokauppa


Verkkokauppatoteutus on yrityksesi asiakkaiden näkymä varattaviin tuotteisiisi ja niiden varaustilanteeseen. Verkkokaupassa asiakas hoitaa itse varauksen tekemisen ja sen maksamisen, jonka jälkeen asiakas saa automaattisesti sähköpostiinsa varausvahvistuksen sekä kuitin. Asiakkaan tekemästä varauksesta saat automaatti-ilmoituksen sähköpostitse ja varaus näkyy heti varausjärjestelmäsi kalenterissa. Verkkokauppavaraukset on helppo tunnistaa varausjärjestelmän kalenterissa muista varauksista ja lisäksi varauskorissa näkyvät kaikki asiakkaasi syöttämät yhteystiedot sekä mahdolliset lisätiedot. Kaikki laskutus- ja maksutiedot siirtyvät suoraan varausjärjestelmäsi myyntireskontraan. Sinun ei tarvitse käsitellä verkkokauppasi kautta saapuvia varauksia, kun asiakkaasi on tehnyt ja maksanut varauksensa. Verkkokaupan toteutus edellyttää vain, että käytössäsi on joko Matkailuyrityksen tai Keskusvaraamon TravelNet-varausjärjestelmä.

Lue tarkemmin TravelNet-verkkokauppatoteutuksesta

TravelNet-verkkokauppa

Ominaisuudet


TravelNet-verkkokauppa on kustannustehokas ratkaisu, joka mahdollistaa matkailutuotteidesi tehokkaan myynnin verkossa. Emme ota osaa menestyksestäsi - emme peri komissio- tai muita myyntiperusteisia maksuja verkkokauppamyynnistäsi. Verkkokaupassamme on ainoastaan toteutusvaiheen käyttöönottomaksu ja sen jälkeen vuotuinen ylläpitomaksu.

Uudistettu TravelNet-verkkokauppa tarjoaa päivitetyn verkkokauppatoteutuksen monipuolisemmilla ja jatkuvasti kehittyvillä toiminnallisuuksilla:

  • Päivitetty ulkoasu sekä uusia kalenteri- ja sivutyylejä
  • Uusi markkinoivampi verkko-osoite yritysnimi.bookingonline.fi
  • Majoituskohteiden kalenteriupotukset uudistetulla ulkoasulla
  • Tuotemyynti (esim. Lahjakortti-tuotteiden myynti)
  • Tuotesivukohtaiset some-pluginit (Facebook, WhatsApp, jakolinkki)
  • Majoituskohteiden hakupalkki
  • Majoituskohteiden arviointiosio
  • Jatkossakin kehittyvät ja laajenevat toiminnallisuudet, jotka sisältyvät vuosimaksuun

TravelNet-verkkokauppa on tarkoitettu matkailupalveluiden ja niiden lisäpalveluiden myyntisivustoksi. Voit valita verkkokaupan ulkoasun pohjaksi haluamasi väriteeman sekä mukauttaa verkkokauppasi ilmettä haluamillasi kuvilla ja värivalinnoilla. Asiakkaan ohjaaminen verkkokauppaan tapahtuu yrityksesi omilta verkkosivuilta linkitysten kautta.

Verkkokaupan toteutuksen yhteydessä saat omaan varausjärjestelmääsi työkalut verkkokaupan tuote- ja tekstisisältöjen hallintaan. Pystyt luomaan erilaisia tuotesivuja, joihin päätät itse, mitä tuotteita niillä tarjoat. Pystyt siten vaikuttamaan verkkokaupassasi olevaan tarjontaan juuri siellä, missä ikinä olet ja mistä käytät TravelNet-varausjärjestelmääsi.

Verkkokauppa antaa sinulle mahdollisuuden tarjota verkkokauppasi asiakkaidesi käyttöön kolmella eri kielellä: suomi, ruotsi ja englanti. Perustoteutus kattaa joko majoitus- ja tilavaraustyyppisten palveluiden (tunti-, päivä- ja vuorokausivarattavat) myynnin tai tapahtumatyyppisten palveluiden lipunmyynnin. Molempiin sisältyy mahdollisuus myydä varattavien tuotteiden yhteydessä erilaisia lisäpalveluita. Muihin tarjolla oleviin kielivalintoihin ja lisäominaisuuksiin voit tutustua jäljempänä.

Verkkomaksaminen

Verkkomaksaminen


Verkkokaupan perustoteutukseen sisältyy valmiita maksutapoja. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon, joita tarjoat asiakkaillesi verkkokaupassasi: maksu paikan päällä, lasku, ennakko- ja loppulasku tai ennakkolasku varauksen yhteydessä ja loppulasku maksetaan paikan päällä. Sinun on mahdollista laskuttaa asiakkaasi tekemät varaukset varausjärjestelmälläsi, joten verkkokaupan hankinta ei välttämättä edellytä yritykseltäsi verkkomaksuvälineiden käyttöönottoa.

Kun haluat tarjota asiakkaillesi laajemman valikoiman maksutapoja, voi yrityksesi tehdä sopimuksen valitsemansa verkkomaksupalveluita tarjoavan välittäjäoperaattorin kanssa. Verkkomaksuvälineiden käyttö lisää valittavanasi olevia maksutapoja: e-maksu, ennakkolasku e-maksuna ja loppulasku, ennakkolasku e-maksuna ja loppulasku maksetaan paikan päällä.

Muut ominaisuudet


Päivitetty ulkoasu ja uudet kalenterityylit: uusittu TravelNet-verkkokauppa tarjoaa monipuolisemmat mahdollisuudet vaikuttaa oman verkkokauppasi ulkoasuun. Voit valita sivustosi pohjaksi haluamasi pohjatyylin ja mukauttaa kalenterin ulkoasun valmiista vaihtoehdoista sekä määrittää haluamasi fontin, painikkeiden ja kalenterien värit. Lisäksi voit määrittää haluamasi yläkuvan verkkokauppaasi, jolla lisäät helposti verkkokauppasi houkuttelevuutta ja luot asiakkaillesi mielikuvia palveluistasi.

Kalenteriupotukset: kalenteriupotus näyttää majoituskohteesi varauskalenterin (vapaat/varatut) ja niihin tarjolla olevat lisäpalvelut. Voit lisätä kalenteriupotukset yrityksesi omille verkkosivuille helposti valmiiden linkitysten avulla. Kalenteriupotuksesta asiakkaasi näkevät vaivattomasti kohteidesi varaustilanteen ja pääsevät siirtymään suoraan varauksen tekoon.

<- Kokeile varauksen tekoa kalenteriupotuksen kautta! Kalenteriupotusesimerkki ohjaa sinut verkkokauppademomme puolelle ja voit siellä tutustua tarkemmin myös verkkokauppatoteutukseen.

Lue tarkemmin TravelNet-verkkokauppatoteutuksesta


Tutustu verkkokauppademoihin

TravelNet_arviointiosio

Majoituskohteiden arviointiosio


Majoituskohteiden arviointiosio mahdollistaa majoittuneiden asiakkaiden antamien arvosanojen ja palautteen näkymisen TravelNet-verkkokauppassa majoituskohteittain. Varausjärjestelmä hoitaa automaattisesti arviointipyyntöjen lähetyksen sähköpostilla kaikille majoittuneille asiakkaille. Kun asiakkaasi antaa arvostelun kohteesta, saat siitä automaattisesti tiedon sähköpostiisi. Palautteita pääset selaamaan ja halutessasi myös kommentoimaan varausjärjestelmään tulevien työkalujen avulla. Arviointiosio liittyy kiinteästi uuteen TravelNet-verkkokauppaan ja siksi vain verkkokauppamyynnissä oleviin majoituskohteisiin on mahdollista ottaa asiakasarviointitoiminto käyttöön.

Mokkivuokra_rajapinta

Mökkivuokra.fi-myyntisivuston rajapinta


TravelNet-verkkokauppa mahdollistaa rajapintayhteyden Mökkivuokra.fi-sivustolle (myös cottagefinland.fi-sivusto), josta vastaa Villada Travel Group Oy. Rajapinnan kautta majoituskohteiden saatavuus- ja hintatieto toimitetaan yrityksen TravelNet-varausjärjestelmästä myyntisivustolle. Asiakkaan tehdessä varausta myyntisivuston kautta, ohjautuu asiakas sivustolta yrityksen TravelNet-verkkokauppaan tekemään varauksen. Varaus kirjautuu yrityksen TravelNet-varausjärjestelmään ja varauskorissa näkyy tieto varauksen saapumisesta Villadan kautta. Rajapinnan käyttöönotto edellyttää yritykseltä voimassa olevaa TravelNet-varausjärjestelmän käyttölisenssiä ja uudempaa versiota TravelNet-verkkokaupasta sekä sopimusta Villada Travel Group Oy:n kanssa kohteiden myynnistä ja markkinoinnista Mökkivuokra.fi-myyntisivustolla.

Tutustu sivustoon: https://mokkivuokra.fi/

services4

Lisätoiminnot


Laajenna TravelNet-verkkokauppaasi tarjolla olevilla lisätoiminnoilla.

Uuden tuotetyypin lisäys verkkokauppasivutyyppeihin: verkkokaupan perustoteutus kattaa joko aikavarattavien kohteiden myynnin (tunti-, päivä- ja vuorokausivarattavat) tai tapahtumavarattavien tuotteiden (liput tapahtumiin) myynnin. Kun haluat saada laajennettua perusverkkokaupan tuotetyyppitarjontaa sekä aikavarattavilla että tapahtumavarattavilla tuotteilla, niin voit hankkia puuttuvan tyypin lisäominaisuutena.

Verkkokaupan lisäkielet: verkkokaupan kielivalintoihin on tarjolla lisäkielinä hankittavat saksan ja venäjän kieli. Lisäkielien avulla pystyt palvelemaan kansainvälisiä asiakkaitasi kohdennetummin. Molemmat lisäkielet on hankittavissa erikseen.