about5

Kumppanuudessa on voimaa


Vaikka tuoteperheemme kattaa pitkän listan eri toimintoja, emme kuitenkaan ole eristäytyneet tekemään työtämme vain oman yrityksemme pienessä piirissä. Teemme aktiivista yhteistyötä eri IT-ratkaisuja, -järjestelmiä sekä pankki- ja kirjanpitojärjestelmiä tarjoavien yritysten kanssa. Siten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman ja monipuolisemman järjestelmäkokonaisuuden. Lisäksi yhteistyömme avaa asiakkaillemme uusia ovia mahdollistamalla heidän tuotteilleen laajemman näkyvyyden digitaalisessa matkailussa.

Tältä sivulta löydät lisätietoa yhteistyökumppaneistamme ja voit laittaa yhteydenottopyynnön, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää kumppanuusmahdollisuuksista tai haluat ehdottaa kumppanuutta.

Kumppanimme


Teemme yhteistyötä erityisesti myyntinavien, verkkomaksuoperaattorien, maksupäätepalveluntarjoajien ja älykkäitä järjestelmäratkaisuja tarjoavien toimijoiden kanssa. Lisäksi teemme yhteistyötä erilaisten matkailualan toimijoita tukevien yhdistysten kanssa.

Myyntikanavat

Myyntikanavat

Booking.com, Expedia, Gofinland.fi, Ruka.fi, Vuokatti.fi

Verkkomaksuoperaattorit ja maksupäätepalveluntarjoajat

Verkkomaksuoperaattorit ja maksupäätepalveluntarjoajat

Paytrail, Checkout, Poplapay

Älykkäät järjestelmäratkaisut

Älykkäät järjestelmäratkaisut

OptiWatti – älykäs sähkölämmityksen ohjausjärjestelmä, SecurePlan kulunvalvontajärjestelmä, Tolotech kulunvalvontajärjestelmä

SLY

SLYOta yhteyttäKumppaniksi? Mikäli koet, että yritykselläsi olisi annettavaa asiakaskunnallemme ja olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme laita yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Pohjanaho 6 B 25 40520 Jyväskylä Finland

myynti[at]sportum.fi

asiakaspalvelu[at]sportum.fi

wait
Viestiä lähetetään, odotathan...
Viesti lähetetty, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Viestin lähetys epäonnistui, voit yrittää viestin lähettämistä uudelleen.