Cottage

Helpotusta mökkimajoitusyrityksen arkeen

Toimiva varausjärjestelmäkokonaisuus tuo joustavuutta ja tehokkuutta mökkimajoitusyrityksen arkeen automatisoimalla monia aikaavieviä toimenpiteitä. Kun aikaa vapautuu, pystyt keskittymään paremmin asiakkaidesi palvelemiseen ja muihin asiakastyytyväisyyteen vaikuttaviin tekijöihin. Monipuolinen varausjärjestelmä varmistaa palveluidesi näkyvyyden niin tunnetuimmissa myyntikanavissa kuin paikallisissa myyntisivustoissa.

Toimivat järjestelmäratkaisut ja luotettava palveluntarjoaja tuovat konkreettisia hyötyjä ja helpotuksia yritykselle. Lue mökkiyrittäjän kokemuksia meistä ja palveluistamme:

Kiitokset vielä kerran Sportumille ja heidän henkilökunnalle. Pääsimme testaamaan palvelua yllättävän nopeasti ja palvelu saatiin hienosti pystyyn aikataulun mukaisesti. Yrityksessämme ei ollut aikaisemmin sähköistä varausjärjestelmää. Heti varausjärjestelmän julkaisun jälkeen puhelin ja sähköpostityö väheni huimasti, jolloin pienessä yrityksessä yhden henkilön aika vapautui muuhun toimistotyöhön ja lisä markkinointityöhön. Kiitokset myös asiakaspalvelulle, joka on ollut myös alussa suurena apuna.

TravelNet-varausjärjestelmä


Matkailuyrityksen TravelNet-varausjärjestelmä soveltuu erinomaisesti majoitustuotteiden ja niiden varausten ylläpitoon sekä käsittelyyn. Varausjärjestelmä sisältää varausten hallinnan, kalenterinäkymien ja vastaanoton toimintojen lisäksi tuotetietojen hallinnan ja ylläpidon, asiakasrekisterin, monipuoliset raportit, ristiinmyynnin, laskutustoiminnot sekä siihen liittyvän myyntireskontran. Varausjärjestelmää käytät verkkoselaimella suojatun internet-yhteyden kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia ohjelmien asennuksista tai päivityksistä.

Lue lisää varausjärjestelmästämme

TravelNet-varausjärjestelmä

TravelNet-verkkokauppa


TravelNet-verkkokauppa on tarkoitettu matkailupalveluiden ja niiden lisäpalveluiden myyntisivustoksi. Se on kustannustehokas ratkaisu, joka mahdollistaa matkailutuotteidesi vaivattoman myynnin verkossa. Emme ota osaa menestyksestäsi - emme peri komissio- tai muita myyntiperusteisia maksuja verkkokauppamyynnistäsi. TravelNet-verkkokaupassa on ainoastaan toteutusvaiheen käyttöönottomaksu ja sen jälkeen vuotuinen ylläpitomaksu.

Uudistettu TravelNet-verkkokauppa tarjoaa päivitetyn verkkokauppatoteutuksen monipuolisemmilla ja jatkuvasti kehittyvillä toiminnallisuuksilla:

  • Päivitetty ulkoasu sekä uusia kalenteri- ja sivutyylejä
  • Uusi markkinoivampi verkko-osoite yritysnimi.bookingonline.fi
  • Kalenteriupotukset
  • Majoituskohteiden arviointiosio (julkaistaan kevään 2020 aikana)
  • Jatkossakin kehittyvät ja laajenevat toiminnallisuudet, jotka sisältyvät vuosimaksuun

Lue lisää verkkokauppatoteutuksestamme

Myynnin rajapinnat


Monipuolinen varausjärjestelmä varmistaa palveluidesi näkyvyyden niin tunnetuimmissa myyntikanavissa kuin paikallisissa myyntisivustoissa:

Myynnin rajapinnat
TravelNet-huoltajaliittymä

TravelNet-huoltajaliittymä


Huoltajaliittymän kautta pääsevät yrityksellä myynnissä olevien kohteiden siistijät ja huoltajat näkemään huoltokohteidensa varaustilanteen ja tulostamaan ajantasaisen raportin tiettynä päivänä, viikkona tai kuukautena alkavista varauksista.

Yrityksesi näköinen järjestelmä


Kokoa juuri sellainen varausjärjestelmä, joka palvelee toimintaasi parhaiten. TravelNet-varausjärjestelmän perustoimintojen laajentaminen on helppoa ja nopeaa tarjolla olevien laajennusosioiden avulla:

  • Ennakko- ja jälkimarkkinointityökalu
  • Tekstiviestipalvelu
  • Paytrail-maksulinkki
  • TravelNet-kassa

Tutustu saatavilla oleviin laajennusosioihin

Laajennusosiot

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Laita yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Pohjanaho 6 B 25 40520 Jyväskylä Finland

myynti[at]sportum.fi

asiakaspalvelu[at]sportum.fi

+358-(0)14-685 050

Palvelemme arkisin klo 8-16

wait
Viestiä lähetetään, odotathan...
Viesti lähetetty, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Viestin lähetys epäonnistui, voit yrittää viestin lähettämistä uudelleen.


aa_rating