Hotel

Helpotusta hostelli- ja hotelliyrityksen arkeen

Toimiva varausjärjestelmäkokonaisuus tuo joustavuutta ja tehokkuutta hostelli- ja hotelliyrityksen arkeen automatisoimalla monia aikaa vieviä toimenpiteitä. Kun aikaa vapautuu, pystyt keskittymään paremmin asiakkaidesi palvelemiseen ja muihin asiakastyytyväisyyteen vaikuttaviin tekijöihin. Monipuolinen varausjärjestelmä varmistaa myös palveluidesi näkyvyyden niin tunnetuimmissa myyntikanavissa kuin paikallisissa myyntisivustoissa.

Toimivat järjestelmäratkaisut ja luotettava palveluntarjoaja tuovat konkreettisia hyötyjä ja helpotuksia yritykselle. Älykkäät järjestelmäratkaisut mahdollistavat esimerkiksi kulunvalvonnan saumattoman kytkeytymisen osaksi varausjärjestelmää. Lisäksi TravelNet-kassa sujuvoittaa vastaanottotyöskentelyä ja mahdollistaa vaivattoman lisämyynnin tekemisen sekä turvallisen maksusuorituksen myös maksupäätteellä.

TravelNet-varausjärjestelmä


TravelNet-varausjärjestelmä on kehitetty palvelemaan erityisesti matkailualan yrityksiä ja toimijoita. Järjestelmällä voit hallita majoitusta, välinevuokrausta, tilavarauksia, tuotepaketteja, tapahtumien ja risteilyiden lipunmyyntiä sekä tuotemyyntiä. Järjestelmä on täysin internet-pohjainen ja sitä käytetään verkkoselaimella suojatun internet-yhteyden kautta.

Lue lisää varausjärjestelmästämme

TravelNet-varausjärjestelmä

TravelNet-verkkokauppa


TravelNet-verkkokauppa on kustannustehokas ratkaisu, joka mahdollistaa matkailutuotteidesi tehokkaan myynnin verkossa. Emme ota osaa menestyksestäsi - emme peri komissio- tai muita myyntiperusteisia maksuja verkkokauppamyynnistäsi. Verkkokaupassamme on ainoastaan toteutusvaiheen käyttöönottomaksu ja sen jälkeen vuotuinen ylläpitomaksu.

Uudistettu TravelNet-verkkokauppa tarjoaa päivitetyn verkkokauppatoteutuksen monipuolisemmilla ja jatkuvasti kehittyvillä toiminnallisuuksilla:

  • Päivitetty ulkoasu sekä uusia kalenteri- ja sivutyylejä
  • Uusi markkinoivampi verkko-osoite yritysnimi.bookingonline.fi
  • Kalenteriupotukset
  • Majoituskohteiden arviointiosio (julkaistaan kevään 2020 aikana)
  • Jatkossakin kehittyvät ja laajenevat toiminnallisuudet, jotka sisältyvät vuosimaksuun

TravelNet-verkkokauppa on tarkoitettu matkailupalveluiden ja niiden lisäpalveluiden myyntisivustoksi. Voit valita verkkokaupan ulkoasun pohjaksi haluamasi väriteeman sekä mukauttaa verkkokauppasi ilmettä haluamillasi kuvilla ja värivalinnoilla. Asiakkaan ohjaaminen verkkokauppaan tapahtuu yrityksesi omilta verkkosivuilta linkitysten kautta.

Verkkokaupan toteutuksen yhteydessä saat omaan varausjärjestelmääsi työkalut verkkokaupan tuote- ja tekstisisältöjen hallintaan. Pystyt luomaan erilaisia tuotesivuja, joihin päätät itse, mitä tuotteita niillä tarjoat. Pystyt siten vaikuttamaan verkkokaupassasi olevaan tarjontaan juuri siellä, missä ikinä olet ja mistä käytät TravelNet-varausjärjestelmääsi.

Lue lisää verkkokauppatoteutuksestamme

Myynnin rajapinnat


Tarjolla olevat rajapinnat ulkoisiin myyntikanaviin ja majoitushakuihin:

Myynnin rajapinnat
TravelNet-kassa

TravelNet-kassa


TravelNet-kassa on yrityksen myyntityökalu varausjärjestelmän tuotteiden myyntiin. Järjestelmä mahdollistaa vaivattoman kassamyynnin erilaisilla päätelaitteilla. Kassamyynnissä käytetään varausjärjestelmän olemassa olevaa tuotevalikoimaa, joten tuotteita ei tarvitse syöttää kahteen erilliseen järjestelmään. Tällöin tuotteiden lisääminen ja ylläpitäminen on helppoa ja aikaa säästävää. Lisäksi vastaanottotoiminnan avulla voit tarkastella varaustietoja ja hoitaa varausten laskutuksen sekä maksun suoraan kassajärjestelmässä.

Lue lisää kassatoteutuksestamme

Yrityksesi näköinen järjestelmä


Kokoa juuri sellainen varausjärjestelmä, joka palvelee toimintaasi parhaiten. TravelNet-varausjärjestelmän perustoimintojen laajentaminen on helppoa ja nopeaa tarjolla olevien laajennusosioiden avulla:

  • Tekstiviestipalvelu
  • Ennakko- ja jälkimarkkinointityökalu
  • Paytrail-maksulinkki
  • Huoltajaliittymä

Tutustu saatavilla oleviin laajennusosioihin

Laajennusosiot

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Laita yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä.

Pohjanaho 6 B 25 40520 Jyväskylä Finland

myynti[at]sportum.fi

asiakaspalvelu[at]sportum.fi

+358-(0)14-685 050

Palvelemme arkisin klo 8-16

wait
Viestiä lähetetään, odotathan...
Viesti lähetetty, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Viestin lähetys epäonnistui, voit yrittää viestin lähettämistä uudelleen.


aa_rating